Cautare

4467 de rezultate pentru "hateg mircea zepa" (4.65 secunde)
Mircea Geoana, presedintele PSD, a apreciat ca actuala guvernare a incheiat un an de esecuri, marcat de tensiuni sociale, scaderea nivelului de trai si izolarea Romaniei pe plan extern.
Pe de alta parte, la propunerea presedintelui FRF, Mircea Sandu, AG a aprobat acordarea unui loc in Liga a II-a orasului Craiova, echipa urmand sa fiinteze sub tutela primariei. ... Domnule Cartu, preluati fraiele!", a spus Mircea Sandu, citat de gsp.ro.
Ultimul care a mai apucat sa urce cu liftul a fost nimeni altul decat liderul PSD Mircea Geoana. ... Locul sau va fi luat, dupa cum a anuntat Mircea Geoana, de presedintele executiv al organizatiei, Sorin Oprescu.
Din cate se pare, in urma intalnirii de la Poiana Brasov cu organizatiile judetene ale PSD, care a avut loc la finele saptamanii trecute, presedintele partidului, Mircea Geoana, si-a intarit pozitia in partid.
Liderul social-democratilor, Mircea Geoana, si-a aniversat ieri la sediul PSD implinirea a 48 de ani, alaturi de cativa deputati si demnitari ai partidului, iar pe seara a organizat o petrecere la care a invitat peste 150 de persoane.
Deputatul PNL, Crin Antonescu, a declarat ca partidul ar trebuie sa reconsidere functia de presedinte de onoare al partidului, pe care o detine Mircea Ionescu Quintus, pe motiv ca acesta a facut politie politica.
Directorul Agentiei SAPARD Constanta, Mircea Solomon, a fost dat afara din PNL, la fel ca si Directorul Societatii Nationale de Imbunatatiri Funciare Timis, Ionel Patrichi.
Sustinere puternica pentru Geoana Presedintele PSD Bacau, Viorel Hrebenciuc, a declarat ieri ca organizatia pe care o conduce va sustine candidatura lui Mircea Geoana la presedintia PSD. ... "Bacaul il va sus-tine pe Mircea Geoana", a adaugat el.
In acest sens presedintele Organizatiei Municipale PNL, viceprimarul Mircea Razvan Cristea, a declarat ca liberalii care au infiintat grupul de initiativa pentru promovarea Platformei Stolojan nu vor fi exclusi din Partidul Liberal.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a obtinut, ieri-seara, un nou mandat de presedinte al partidului, rezultatele preliminare aratand ca Geoana a intrunit 981 de voturi, in timp ce contracandidatul sau, Sorin Oprescu, a obtinut 395 de voturi.
Asa a facut si democratul Mircea Toader. ... Si, pentru a demonstra ca este adevarat, Mircea Toader a amintit ca a fost propus de PD pentru ocuparea functiei de ministru al Economiei si Comertului. Mircea Toader si-a prezentat si promisiunile nerealizate.
Deputatul Mircea Iustian a avut, ieri, un nou prilej de a-si incanta "auditoriul" cu obisnuitele sale balbaieli. ... Presedintele PLD Constanta, deputatul Mircea Iustian, nu a reusit sa rosteasca in conferinta de ieri decat cateva cuvinte, si anume numele celor 12 membri ai Biroului Executiv Judetean provizoriu:
Declaratiile de marti ale liderului PRM Corneliu Vadim Tudor a atins zone sensibile, mai exact "Zona Libera" si pe fratele presedintelui, Mircea Basescu.
Colegiul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) a declansat din oficiu verificarea secretarului de stat in Ministerul Administratiei si Internelor Mircea Nicu Toader pentru a se constata daca demnitarul a colaborat cu fosta Securitate sau a fost agent al politiei politice comuniste.
Biroul Politic al Partidului Conservator a decis excluderea din partid a lui Codrin Stefanescu si Mircea Chelaru.
  ' Mircea Geoana: ... Dragi cetateni, pentru prima oara in istoria tarii noastre am participat la un asemenea referendum, a spus liderul PSD, Mircea Geoana, la inceputul discursului sau. ... Apreciez si maniera discreta si eficace a presedintelui interimar, Nicoale Vacaroiu, a mai spus Mircea Geoana.
Reamintim ca, pe data de 3 august, mai multi membri ai Organizatiei PLD Constanta au anuntat ca si-au dat demisiile din partid, motivand "lipsa libertatii de exprimare in interiorul organizatiei, lipsa unei strategii politice concrete, incapacitatea presedintelui Mircea Iustian de a coordona filiala, cultivarea si intretinerea unui climat tensionat, derapajul partidului de la doctrina liberala si indreptarea politicii partidului spre desfiintarea PNL".
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a infirmat, ieri, speculatiile cu privire la o intrare a PSD la guvernare alaturi de PNL, considerandu-le "o intoxicare grosolana" si a precizat ca in acest moment nu exista niciun fel de discutie pe aceasta tema cu liberalii.
Tradat de propriul partid, luat in bascalie de PRM, zilele lui Mircea Geoana in fruntea PSD se anunta putine si intunecate. ... Mircea Geoana a vrut sa arate ca are cojones si s-a trezit cu o motiune de cenzura care-l frige la degete.
Sotia lui Mircea Geoana a obtinut, in 2007, suma de 100.000 de lei din dividendele de la firma Top Cont SRL, companie la care are o cota de participare de 80%.
google-analytics.com